Friday, 20.04.2018, 16:44НАЧАЛО | РЕГИСТРАЦИЯ | ВХОД

Меню

ВХОД

Login:
Password:

ТЪРСЕНЕ

ЛУНАТА

CURRENT MOON

МУЗИКА

СТАТИСТИКА

Механизъм и последствия от магията - Форум за магия
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: IRBIS, magic  
Форум за магия » МАГИЯ И ГАДАНИЕ » ПРАКТИКУВАНЕ И ЛИЧЕН ОПИТ » Механизъм и последствия от магията
Механизъм и последствия от магията
ChronosDate: Friday, 10.02.2017, 17:28 | Message # 1
Понякога влиза
Group: Потребители
Messages: 84
Reputation: 0
Status: Offline
Темата е кой как схваща механизма на действие на магията и какви според него са последствията или обратния удар.

Аз го схващам така. Между хората съществуват енергийни канали. По тях циркулира жизнена енергия. Енергийните вампири са се научили как да източват тези енергийни канали в своя полза.  Освен между хората и в самата природа съществуват енергийни канали. Има например места на силата, където има големи струпвания на енергия и там преминават много енергийни канали. Магията е използването на енергийните канали от всякакъв вид или създаването на изцяло нови енергийни канали, за да се постигне даден резултат.

Последствията се дължат на различни причини. Една от тях е, че се хаби много енергия, за да се направи магия и организмът не винаги успява да я възстанови. Тези, които вредят, им се връща, на поръчителя на такива зловредни магии също се връща, защото се правят енергийни канали, които нарушават самата същност на природата. Тези канали са свързани както с направилия зловредната магия, така и с поръчителя и природата си отмъщава трикратно.


Без бряг е времето!
 
BalanarDate: Friday, 10.02.2017, 18:37 | Message # 2
Посетител
Group: Потребители
Messages: 120
Reputation: 2
Status: Offline
Chronos, не се имам за всезнаещ - даже напротив, но няма как да не коментирам написаното от теб.
Това с енергийните канали - добре! Със сигурност хората/мислите/енергиите са свързани по някакъв начин. Това, което си написал (първата част) го бях чел в един друг форум , като вярване на един друг уважаван от мен човек - тук нямам мнение, а и няма и значение.
Но втората част, която си написал е леко притеснителна според мен. Това донякъде е отговор и на поста ти в другата тема.
Ако искаш да си сериозен окултен изследовател, а не просто "духовен човек" трябва да поразчупиш и призмата си. 
"Тези, които вредят, им се връща, на поръчителя на такива зловредни магии също се връща, защото се правят енергийни канали, които нарушават самата същност на природата. Тези канали са свързани както с направилия зловредната магия, така и с поръчителя и природата си отмъщава трикратно. "
Толкова много може да се каже по написаното от теб, но ще се огранича до няколко изречения, като се надявам да ме разбереш.
Причинно-следствените връзки в магията, а и като цяло в живота не се свеждат само до: направил си лошо - връща ти се и обратното.
Ако беше така - милиардерите и най-големите гадини, като цяло нямаше да са на върха на пирамидата в момента, а добрите хора да страдат.
"Значи лошите енергийни канали нарушават енергийната природа"? Според кого, защо? А като излекуваш някой с "добър енергиен канал" от къде знаеш дали отново не нарушаваш самата същност на природата и плановете ѝ?
Трябва да разбереш, че всяка една насилствена намеса си има своята цена.
Това дали е добро - лошо е спрямо морала и възгледите ти/ни, които са доста субективни.
Това с връщането на злото - трикратно, отново трябва да го подложиш на съмнение. По принцип енергията се връща само ако не порази целта - защото просто трябва да отиде някъде. Чувал съм за възможни техника дори да се отклони и в този случай, като се прехвърли на друг човек/животно.
Вселенските "закони", които "наказват" "поощряват" хората са далече по-различни и сложни.
Силно те съветвам да подбираш много добре каква литература четеш.
Това е просто храна за размисъл - не твърдя да съм прав.
 
ChronosDate: Friday, 10.02.2017, 20:03 | Message # 3
Понякога влиза
Group: Потребители
Messages: 84
Reputation: 0
Status: Offline
Balanar, онези на върха на пирамидата не са добре. Погледни ги. Имат пари, които не могат да изхарчат и за 5 живота. Зад външния им разкош се крие стиснатост и те реално не притежават висок стандарт на живот. Живеят в лъскави затвори, за да не бъдат обрани и застреляни. Представи си колко ги е страх за парите им. Те нямат грам спокойствие. Налага им се постоянно да се пазят някой да не ги обере. Много от тях сигурно не смеят да заспят някой да не ги застреля и спят с бодигардове до леглото и на бронирани стъкла.  В живота им е кухо. Нямат любов. Имат разни купени кухи опаковки за семейство. С журналистите, снимащи ги и в тоалетната със скъпи фотоапарати, с които не им трябва да се приближават, те си нямат и грам личен живот.

А тези богаташи дори не са правили черна магия. Те само са направили перфектното ненаказано от закона престъпление, за да станат богаташи на върха на пирамидата. Много малко хора забогатяват честно. На милиарди вероятно 1 или 2. Останалите са станали богаташи с измама. Това им се е върнало тъпкано от обратния удар. Къпят се в пари, но пари нямат. Живот няма за тях. Близки хора и любов няма за тях. Те дори не съществуват, а са още по-зле. Затворили са нормалните канали на енергия и са се вързали към енергийни потоци, които буквално ги изличават и ги правят живи мъртъвци.

Това е същността на обратния удар. Представи си към какво се връзват онези, които умишлено правят зловредни магии. Четох разни техники за избягване, обаче мисля, че са заблуда. Както не можем да спрем вълните в морето, така не можем да спрем и енергийните потоци в природата. Не става дума какво аз или друг разбира за добро или за лошо, а за това дали някой му е било навредено или не е. Болката от вредата е еднозначна на езика на природата. Тя отприщва мощни енергийни потоци, които засмукват нападателя. Нападателят винаги ще си плати. Може да не разбира, че си плаща, както например богаташът не разбира, че не живее нормално и че е жив мъртвец. Но плащането винаги се случва.


Без бряг е времето!
 
KasandraDate: Friday, 10.02.2017, 20:24 | Message # 4
Посетител
Group: Модератори
Messages: 126
Reputation: 0
Status: Offline
Всяка злотворна магия се връща тройно. Това го пише в повечето стари книги с магии. И мисля, че сам Бог помага да се върне тройно на вредящия. Но и от друга страна като се замисля, пострадалите от магия обикновено в болката си искат този който им е навредил да му се върне. Дори да не знаят точно кой им вреди с цялата си душа искат от където е дошло злото там да се върне. А болката (душевната болка) е много силен заряд който връща магията към направилия я трикратно.
 
BalanarDate: Friday, 10.02.2017, 20:51 | Message # 5
Посетител
Group: Потребители
Messages: 120
Reputation: 2
Status: Offline
Chronos, За съжаление виждам зад думите ти само общи приказки. Това за милиардерите - как го разбра, или предполагаш? Говоря ти за фамилии, които властват над света от много време. Те са магьосници - повярвай.
Тези християнски глупости и догми са измислени точно от фамилиите, за които ти говоря за да са лесно манипулируеми хората. Да си мислят, че материалното е нищо и ще живеят в рая, видиш ли защото са били много добри... Тогава защо душите си имат тела, а не живеем в небесата?
Честно казано  не виждам с какво мога да съм ви полезен или вие на мен и не мисля да пиша повече тук.
Успех ви пожелавам smile
 
KasandraDate: Friday, 10.02.2017, 21:25 | Message # 6
Посетител
Group: Модератори
Messages: 126
Reputation: 0
Status: Offline
Quote Balanar ()
Честно казано не виждам с какво мога да съм ви полезен или вие на мен и не мисля да пиша повече тук.
Всеки има свой път за извървяване, Balanar, и ти явно си доста напред от нас. В такъв случай би могъл да ни учиш, но явно ако няма да извлечеш полза от това не би го направил.
Е, ние тук не отричаме материалното, но и не сме напълно комерсиални.
Успех по пътя ти желая!
 
ChronosDate: Friday, 10.02.2017, 21:51 | Message # 7
Понякога влиза
Group: Потребители
Messages: 84
Reputation: 0
Status: Offline
Това го четох в чуждестранен форум. Споделям го на добра воля. 

Природата откликва енергийно на болката. Дори цветята откликват на болката и в стая, където атмосферата е пропита от болка цветята увяхват. Това е доказателство, че има универсален език на природата и няма как да бъде заобиколен. Природата има памет. Не само водата има памет.  Тези потоци от негативна енергия също имат памет и то огромна. 

Тези потоци от негативна енергия, които откликват на болката като унищожават причинителя и, са отделно от егрегорите, за които Касандра пише. За които и ти сам пишеш. Четох много за обратния удар и избягването му, но тези техники дори егрегора не успяват да заобиколят, а за тези енергийните потоци от негативна енергия нищо не се споменава. По-точно бъркат ги с продажба на душата на дявола.

Не е обаче продажба на душа, а след като се окаже човек погълнат от някой поток от негативна енергия, то той е толкова опустошителен, че оставя след себе си празна черупка на мястото на човека. Спира го, изличава го и той повече не се преражда. Затова се нарича "продажба на душа". От човека нищо не остава в енергиен план, всичко се извлича и унищожава. 

Енергийният поток от негативна енергия помни кой да търси и чете извършителя на зловредна магия като отворена книга! Няма как да го излъже или пренасочи, понеже не става въпрос за малка нишка. Техниките по лъжата и пренасочването са все едно да се изправиш срещу цунами с чадър, защото потокът е запомнил много добре какво се е случило и кого точно търси да повлече енергийно. Това е поток, който действа от както го има човечеството и е набрал невъобразима сила.

Не само това, ами познавам хора, които са пробвали техники да лъжат и да заобикалят. Тези хора са сега ходещи развалини и абсолютни празни черупки.

Богаташите в миналото са успявали донякъде да се скрият. Днес това е невъзможно. Всъщност дори в миналото не са успявали да се скрият много ефективно. Днес при това ниво на технологии и хакери на свободна практика няма как да имаш няколко милиарда на сметката си, да командориш задкулисно политици и да си въобразяваш, че можеш да се скриеш. Вече и децата са наясно, че политиците не управляват, а управляват олигарси. Дори децата знаят имената на олигарсите. 

Много добре се знае как живеят богаташите. Пусни си телевизора и ще ги видиш. Ще видиш бодигардовете им. Ще видиш лъскавите им бронирани коли, които са такива, защото богаташът живее в страх за живота си. Страхът му не е само докато пътува в колата, а не го оставя нито за секунда. Затова като му видиш къщата с оградите и алармите и охраната, ще видиш и страха му. Ще видиш кухите им псевдо-семейства, в които няма усещане за любов и за разбирателство. Животът им е под график, целият свят ги следи, колко са кухи и празни отвътре. 

Щом смяташ, че темата ми не ти е интересна, че няма какво да обмениш с нас като информация, и не си за тук, успех ти пожелавам и аз.


Без бряг е времето!
 
BalanarDate: Friday, 10.02.2017, 22:36 | Message # 8
Посетител
Group: Потребители
Messages: 120
Reputation: 2
Status: Offline
Не приемайте думите ми като знак на арогантност и високомерие.... Ни на малко.
Виждам голяма/ твърде голяма разлика във възгледите ни и не мисля че ще се получи нещо конструктивно.
Аз все още търся и оформям доста неща в себе си и искам да насоча енергията си там.
Някой ден когато мога да споря без страст може и да се върна отново.
Уважавам всеки един от вас и във никакъв случай не се имам за по-знаещ.

П.П Последното, написано от теб ми звучи в пъти по-обосновано от преди малко.
П.П.П Не говорех за тези, които гледаш по телевизията.


Message edited by Balanar - Friday, 10.02.2017, 22:39
 
KasandraDate: Friday, 10.02.2017, 22:48 | Message # 9
Посетител
Group: Модератори
Messages: 126
Reputation: 0
Status: Offline
Quote Balanar ()
Не приемайте думите ми като знак на арогантност и високомерие....
Balanar, прочетох постовете ти до тук и ми прави впечатление, че отправяш реплики само към мъжете във форума. Жените по-долу ли стоят от мъжете? И ако това не е арогантно и високомерно, то не зная кое.
Но си прав за различните възгледи при все, че тук пишат и други с коренно различни възгледи от нашите. Шадоу не е съгласен на 90% от написаното тук, но пак пише при нас и обменяме опит по темите по които мислим ако не еднакво то поне подобно. Вихронравата му приятелка също пише при нас и се учим взаимно.
Но както вече казах на добър път. Всеки има път за извървяване и твоят в този момент е различен от нашият.
 
BalanarDate: Friday, 10.02.2017, 23:13 | Message # 10
Посетител
Group: Потребители
Messages: 120
Reputation: 2
Status: Offline
Kasandra, Жените по-долу ли стоят от мъжете?
Аз не съм човек, който би си помислил такова нещо...
Както виждаш гледам да разбивам стереотипите си, а какъв по голям от това, което каза....
Прочети предпоследния ми пост още няколко пъти - там съм намекнал защо предпочитам да се отдръпна за сега.
Не приемай те всичко толкова буквално.
 
ChronosDate: Saturday, 11.02.2017, 08:11 | Message # 11
Понякога влиза
Group: Потребители
Messages: 84
Reputation: 0
Status: Offline
Balanar, от малкия ми опит в магията научих едно. Като се пробва една техника и тя действа, няма значение кой как си я обяснява. Аз също имам неща, с които съм на принципно различие от форума. Както сам казваш, всеки има право на мнение. Мога да напиша моето, друг ще си напише неговото. Може да се научи нещо ново. Тук всеки може да си напише мнението по даден въпрос. По-важното е, че се обменя опит и се споделят техники. Това по другите форуми в България го няма. Не останаха и много форуми. Харесвам да научавам нови неща. Не може да е без страст, защото всички тука, които виждам, влагаме страст в заниманията си с магия. Потуши ли се страстта, ще спрем развитието си. Мисля, че ти също. Няма как да спреш страстта и да чакаш, няма да помогне. Искам тук да се опитват техники, освен да се обменят мнения. Ако знаеш техники, споделяй ги. Аз също ще споделям. Другите ще споделят. Ще си бъдем от взаимна полза. Чудо голямо, че сме мислили различно, мене ако ме питаш! А и като те гледам, на тебе също това не ти пречи. smile

Без бряг е времето!
 
Форум за магия » МАГИЯ И ГАДАНИЕ » ПРАКТИКУВАНЕ И ЛИЧЕН ОПИТ » Механизъм и последствия от магията
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

magic-school.ucoz.net © 2018 | uCoz