Friday, 20.04.2018, 16:36НАЧАЛО | РЕГИСТРАЦИЯ | ВХОД

Меню

ВХОД

Login:
Password:

ТЪРСЕНЕ

ЛУНАТА

CURRENT MOON

МУЗИКА

СТАТИСТИКА

Вещерско огледало за ясновидство. - Форум за магия
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: IRBIS, Jasmin  
Форум за магия » МАГИЯ И ГАДАНИЕ » ВЕЩЕРСТВО » Вещерско огледало за ясновидство.
Вещерско огледало за ясновидство.
JasminDate: Friday, 20.01.2017, 09:49 | Message # 1
Понякога влиза
Group: Модератори
Messages: 79
Reputation: 1
Status: Offline
Вещерското огледало за ясновидство представлява специално огънато огледало, на което задната страна е със специално черно покритие. Класическото вещерско огледало е с диаметър 20 см и огънатост 12 мм и изглежда така:Най-добре е, ако огледалото е направено не с черна боя, а от обсидиан. Името произхожда от "опсис", което е гръцко и означава видение. В Етиопия огледалата са правени от обсидиан. Ако огледалото е от обсидиан, то може да се ползва не само за ясновидство, а за всякаква вещерска работа, включително за установяване на контакти с духове. При работата с обсидиан трябва много да се внимава, тъй като е съставен от много черна енергия и трябват мощни защити, за да се предпазваме. Жреците на маите са били погълнати от черната енергия и ножовете им, с които правили човешки жертвоприношения, били изработени от обсидиан.

Но обсидианът, ако се работи правилно с него, води до общо повишаване на имунната система, подпомага изцелението.

Известният ясновидец и придворен маг на английската кралица Елизабет I , Джон Дий, също е имал огледало от обсидиан, което е ползвал за ясновидство и за връзка с духове.

От минало време се счита, че стая, чиито стени са изработени от обсидиан, може да послужи като портал към други светове. Чела съм и за по-лесен начин, известен като огледален коридор. Такъв коридор направо праща в безкрайността. Създава се като се поставят едно срещу друго две големи огледала. Този метод се използва и за викане на същности от астрала и на духове, но може да се използва само от хора, които са овладели определени сили, защото се използва активация на тънко-енергийните структури на огледалото. Черният обсидиан е силен и сложен камък и не всеки може да борави с него.

Според Парацелз черното вещерско огледало е място, където нашият физически свят е ефирните светове се докосват и между тях протича взаимодействие. Обратната страна на стъклото на огледалото служи за граница между световете и затова трябва да се работи само с огледала, които са идеално здрави и незахабени.

Вещерското огледало може да се използва и в защитни ритуали.
Attachments: 5753598.jpg(37.8 Kb)
 
KasandraDate: Saturday, 21.01.2017, 19:13 | Message # 2
Посетител
Group: Модератори
Messages: 126
Reputation: 0
Status: Offline
Jasmin, имам черен обсидиан който е със формата на магическото огледало което си показала. Диаметъра му е около 5 см. и е със обков от ковано желязо като медальон. Наследствен накит ми е и едва сега разбирам, че освен украшение е и магическо огледало. Ще го използвам по предназначение. smile
 
Форум за магия » МАГИЯ И ГАДАНИЕ » ВЕЩЕРСТВО » Вещерско огледало за ясновидство.
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

magic-school.ucoz.net © 2018 | uCoz