Tuesday, 20.03.2018, 10:06НАЧАЛО | РЕГИСТРАЦИЯ | ВХОД

Меню

ВХОД

Login:
Password:

ТЪРСЕНЕ

ЛУНАТА

CURRENT MOON

МУЗИКА

СТАТИСТИКА

Премахване на отрицателни енергийни същности - Форум за магия
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Forum moderator: IRBIS, magic 
Форум за магия » МАГИЯ И ГАДАНИЕ » АСТРАЛ И ЕНЕРГИЙНИ СЪЩНОСТИ » Премахване на отрицателни енергийни същности
Премахване на отрицателни енергийни същности
magicDate: Wednesday, 01.02.2017, 11:35 | Message # 1
Посетител
Group: Администратори
Messages: 135
Reputation: 0
Status: Offline
Необходими са около 30-40 свободни минути. Изпълнява се на място, където никой и нищо няма да ви отвлича от заниманието ви. Позата няма значение. След това поне два часа не трябва да се шофира, тъй като съзнанието става размито и реакциите са забавени. 

Влезте в медитация. Установете астрален контакт с отрицателната енергийна същност, която искате да премахнете. Визуализирайте я колкото можете по-добре, защото мислите се натрупват енергийно и така вие правите егрегор, с който обгръщате отрицателната енергийна същност. Това ще ви помогне като разрушите отрицателната енергийна същност, да приберете в себе си енергията, която тази отрицателна енергийна същност ви е заграбила.

Сега, като установите контакт, задръжте вниманието си на същността в продължение на 1-2 минути. Сега трябва да си приберете създадения от вас егрегор. Вдишайте спокойно и нормално през носа и издишайте по същия начин през устата. Визуализирайте как с всяко вдишване една сребриста ивица от енергия се връща към вас и с това се разрушава енергоинформационната структура на отрицателната енергийна същност.

Вдишвайте и издишвайте по този начин, докато астралният образ на отрицателната енергийна същност не изчезне от вашето съзнание. След като приключите с това, изчакайте дишането ви да се успокои. Възможно е да настъпи физическа реакция на изменение на състоянието на вашето астрално тяло.

След изпълнението на тази техника реакцията на физическото тяло е индивидуална и съвършено непредсказуема. Хората, които често изпълняват тази магическа техника, знаят всички свои реакции.


На всички желая щастие и добрини!
 
Форум за магия » МАГИЯ И ГАДАНИЕ » АСТРАЛ И ЕНЕРГИЙНИ СЪЩНОСТИ » Премахване на отрицателни енергийни същности
Page 1 of 11
Search:

magic-school.ucoz.net © 2018 | uCoz