Tuesday, 20.03.2018, 10:10НАЧАЛО | РЕГИСТРАЦИЯ | ВХОД

Меню

ВХОД

Login:
Password:

ТЪРСЕНЕ

ЛУНАТА

CURRENT MOON

МУЗИКА

СТАТИСТИКА

Метаконтактьорство - Форум за магия
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Forum moderator: IRBIS, magic 
Форум за магия » МАГИЯ И ГАДАНИЕ » АСТРАЛ И ЕНЕРГИЙНИ СЪЩНОСТИ » Метаконтактьорство
Метаконтактьорство
ChronosDate: Saturday, 26.12.2015, 16:27 | Message # 1
Понякога влиза
Group: Потребители
Messages: 84
Reputation: 0
Status: Offline
Благодарение на Моргана започнах да се интересувам и да чета за метаконтактьорството. Интересът ми дойде от темата за общуването с личния ангел.

Метаконтактьорството е умение за получаване на информация от ефирните паралелни светове от астрални същности. Четох, че е създадено от военните през 90-те години на миналия век. Основано е на осъзнатото използване на скритите от съвременния човек ресурси за възприемане на ефирните светове. 

По този начин се получава много информация във вида на мислоформи, която се трансформира после или вербално или чрез способа на автоматичното писане. 

Намерих следното упражнение за начинаещи. Правят се 5 цветни листа, да не са големи, оцветяваме си ги или ги купуваме цветни. Сядаме в удобна поза във време, в което няма кой да ни безпокои. Първо гледаме цветните листа един по един, докато не запомним добре цветовете. После затваряме очи и трябва същите 5 цвята да ги видим с вътрешното ни зрение. После се разбъркват листата с цветовете на затворени очи и се хваща един произволен и се опитваме да получим информация какъв цвят сме хванали. Не винаги става, защото е тренировка все пак, но аз след седмица на упражнения накрая получих не лоши резултати.

Мисля, че по подобен начин се учи и това да се получава информация от предмети.  

Някой опитвал ли е подобни работи и желае ли да сподели повече?


Без бряг е времето!
 
KasandraDate: Friday, 18.03.2016, 09:59 | Message # 2
Посетител
Group: Модератори
Messages: 126
Reputation: 0
Status: Offline
Според мен това с листите много напомня практиката с познаването на карти при гадаенето. Преди години съм пробвала с автоиматично писане, но ми се получаваха безсмислици и се отказах.
Моят начин да общувам с ефирните светове при нужда е следният: Имам проблем да кажем и не мога да намеря изход или не стигам до правилното решение. Изпадам в лек транс и моля ефирните светове да ме свърбжат с Акашовите записи и да ми дадат решение. От там насетне си придължавам ежедневните дейности, но се оглеждам за знаци които да ми покажат какво предстои или как да реша проблема.
 
MorganaDate: Saturday, 19.03.2016, 19:33 | Message # 3
Понякога влиза
Group: Потребители
Messages: 56
Reputation: 0
Status: Offline
Аз също си служа със знанието на Акашовите записи. Свързвам се с тях като изпадна в дълбока медитация. Също така редовно общувам с личният си ангел хранител и той много ми помага и ме пази от грешки.
 
magicDate: Saturday, 08.10.2016, 09:14 | Message # 4
Посетител
Group: Администратори
Messages: 135
Reputation: 0
Status: Offline
Личния ангел пазител е астрална същност и много помага при магическата работа. Пази от обсебване от астрални съностни при излизане в астрал.

На всички желая щастие и добрини!
 
Форум за магия » МАГИЯ И ГАДАНИЕ » АСТРАЛ И ЕНЕРГИЙНИ СЪЩНОСТИ » Метаконтактьорство
Page 1 of 11
Search:

magic-school.ucoz.net © 2018 | uCoz