Friday, 20.04.2018, 16:41НАЧАЛО | РЕГИСТРАЦИЯ | ВХОД

Меню

ВХОД

Login:
Password:

ТЪРСЕНЕ

ЛУНАТА

CURRENT MOON

МУЗИКА

СТАТИСТИКА

Любовна магия - Форум за магия
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Forum moderator: IRBIS, magic  
Форум за магия » МАГИЯ И ГАДАНИЕ » МАГИЯ » Любовна магия (действащи магии за любов)
Любовна магия
MorganaDate: Thursday, 03.12.2015, 17:16 | Message # 1
Понякога влиза
Group: Потребители
Messages: 56
Reputation: 0
Status: Offline
Ако чувствата Ви не са споделени от обекта на Вашата любов ето как може да го/я накарате да Ви обикне и да не може да живее без Вас.
Купувате си две дървени лъжици. На едната рисувате женско лице, а на другата мъжко като ги кръстите на себе си и на желаният обект. Вашето и на любовта Ви имена изписвате на дръжките на лъжиците. След това с малко лепило (става и канцеларско) залепяте на всяка лъжица по кичур коса. На Вашата, малък кичур от Вашата коса, а на желаният обект от неговата. Вземате и червен конец и завързвате двете лъжици лице в лице, като омотавате конеца 9 пъти около лъжиците и го връзвате с 9 възела. В продължение на 9 дена държите лъжиците под леглото си, а на 10-тия ги хвърляте на течаща вода (река, езеро, море). Ако в близост до Вас няма течаща вода ги заравяте под розов храст. До 9 дена от края на ритуала, Вашата любов ще дойде при Вас и ще Ви се врече за цял живот.

Магията е пробвана многократно от мен и мои приятелки и действа. Ако имате въпроси, питайте ще отговарям. Когато опитате споделете резултата. smile

Added (03.12.2015, 17:04)
---------------------------------------------
Втори ритуал за любов:

На чисто бял лист с червен химикал или молив написвате Вашето и на Вашият любим/а имена. След това с няколко думи описвате как искате да се развият отношенията Ви. Най-отдолу написвате:
"Господи, Ангели и Архангели, помогнете ми да се сбъдне!"
Накрая си убождате безименният пръст на лявата ръка с игла (дезинфекцирана) и капнете три капки кръв вместо подпис.
Кръвта трябва да е от безименният пръст на лявата ръка, понеже безименният пръст е пръста на който се носи венчална халка, а лявата ръка е близо до сърцето.
Така написаното листче сгъвате на 4 и завързвате с червен конец. Посредством секретна игла го забождате на тениска или потник (каквото бельо носите) в близост до сърцето си и отивате в църква. Запалете свещ и се помолете на Бог и всички Ангели и Архангели да ви дадат любовта по която копнеете. Като се приберете изгорете систчето заедно с конеца. До седмица ще получите желаното.

Added (03.12.2015, 17:16)
---------------------------------------------
Трети ритуал за любов:
Вземете Ваша снимка и снимка на желаният обект. Върху лицето на едната снимка накапете восък от червена свещ и докато е течен и топъл сложете другата върху нея така, че да се слепнат. Трябва да слепнат лице в лице. Завържете снимките с червен конеж като го омотаете 9 пъти около снимките и ги носете винаги със себе си. В чанта, портфейл или джоб. До месец ще се съберете с обекта на Вашите чувства.

Message edited by Morgana - Thursday, 03.12.2015, 16:54
 
MorganaDate: Sunday, 14.02.2016, 20:14 | Message # 2
Понякога влиза
Group: Потребители
Messages: 56
Reputation: 0
Status: Offline
Понеже днес е празника на влюбените мисля, че трябва да допълня колекцията от любовни магии с още една. heart
Когато поканите любимият си на вечеря приготвена от вас направете следното:
Преди да започнете да готвите се изкъпете и облечете бяла рокля или риза. Така пречистена и бяла започнете да готвите като през цялото време си повтаряйте на ум, а защо не и на глас  wink чувствата които искате вашият любим да изпитва към вас.  Например: Обичай ме! Сънувай ме! Желай ме! Без мен да не можеш! Аз да съм в мислите ти! Ожени се за мен! и така нататък, каквото ви мине през ума. Така заредената храна му поднесете и ще видите как всичко което сте казали се сбъдва.
 
Mmm0303Date: Thursday, 25.05.2017, 18:51 | Message # 3
Новак
Group: Потребители
Messages: 9
Reputation: 0
Status: Offline
Простете, ако съм объркала мястото, където да пиша, току що се регистрирах. И се надявам да не бъда нападната, заради проблема, който ще споделя.
Преди по малко от месец потърсих из нета някаква магия за любов. Тъй като никога не съм правила подобни неща, и не съм наясно с материала, случих на някакъв сайт на ходжа, предлагащ такива услуги, и разни муски. Не срещу някакви космополитни суми. Обаче сега започнах да се притеснявам, че по скоро има обратния ефект.
Човека ми изпрати някаква чанта, която каза, че е заредена. В нея да нося и муската. А отделно ми беше пратил лъжици ( не дървени) обърнати една към друга, залепени и завързани с лилава панделка. Каза ми да ги прибера в кутия на скришно място, а върху лъжиците да сложа снимка на мъжа. И да чакам 40 дни. Хубаво, обаче аз сега случих в нета на статии, че магии с лъжици се правят за раздяла. Много ви моля. Вие тук в този форум, виждам, че сте на "ти" с магиите, и знаете кое за какво идва реч. Кажете ми има ли някаква опастност с твзи лъжици, напримвр, по скоро да отблъсквам човека, защото нашата история е такава, че
от 8 месеца се срещаме, супер страст, харесваме се много, но все не задълбаваме, защото той бяга от сериозни връзки и отговорност. Напоследък много се карахме, той започна да се поотдръпва, защото видя, че аз искам сериозни отношения. Точно когато се свързах с този ходжа бяхме скарани с въпрносния човек. Но по-притеснителното за мен, е че след като прибрах лъжиците и започнах да нося чантата, той се отдръпна още по. От тогава не ме е търсил. Аз му писах на 2 пъти, и той дори не отговори. Пък аз с такава надежда в сърцето, че като ги взема - ще се оправим и сближим.
Писах на ходжата, той ми каза да се заредя с търпение. До 40 дни. Всъщност в сайта му пише, че не дава гаранция, че може да помогне на всеки.
Моля за вашите мнения и плс: бъдете мили biggrin
 
MorganaDate: Thursday, 25.05.2017, 22:21 | Message # 4
Понякога влиза
Group: Потребители
Messages: 56
Reputation: 0
Status: Offline
Mmm0303, магия с лъжици може да е за раздяла, но може да е и за събиране, всичко зависи как са обърнати лъжиците.
При теб конкретно тази магия не е подействала защото този човек не е правилният за теб. С него ти няма да си щастлива и обичана. Потърси друг мъж за сериозна връзка.
 
Mmm0303Date: Friday, 26.05.2017, 08:16 | Message # 5
Новак
Group: Потребители
Messages: 9
Reputation: 0
Status: Offline
Благодаря за бързия отговор. А дали има вероятност просто още да не е подействало. Защото нося чантата от 22 дни, но снимката с лъжицата са на 11 дни
 
MorganaDate: Friday, 26.05.2017, 08:58 | Message # 6
Понякога влиза
Group: Потребители
Messages: 56
Reputation: 0
Status: Offline
Това че веднага след направянето на магията сте почнали да се карате показва, че този мъж не е за теб.
Ходжите правят силни магии които действат, но ако любовната магия е направена за мъж който не ти е късмета то той ще бъде твой, но няма да си щастлива с него. Ще живеете в кавги, ще се карате, а може и да започне да те бие.
Ходжата е трябвало първо да провери дали сте един за друг преди да прави необмислени магии.
 
Mmm0303Date: Friday, 26.05.2017, 09:36 | Message # 7
Новак
Group: Потребители
Messages: 9
Reputation: 0
Status: Offline
Той ми направи изчисления и каза, че с него имаме допълващи се вибрации, намираме се в един зодиакален знак с числото 8 между нас, нашите внергийни полета, и това било като орбита, попаднем ли вътре и двамата оставаме заедно. Аз бях скарана с него от преди въпросната магия, просто очаквах като я направя да предприеме някаква крачка да се оправим. Той нищо и сега и аз не правя нищо. Само търся утехи и консултации из нета :Д благодаря, че ми отговори отново
 
MorganaDate: Saturday, 27.05.2017, 05:15 | Message # 8
Понякога влиза
Group: Потребители
Messages: 56
Reputation: 0
Status: Offline
Като искаш пробвай ти да направиш първата крачка към сдобряване, но не те виждам заедно с този човек. Крила си нещо от него и той се чувства излъган и не може да прости.
 
Mmm0303Date: Saturday, 27.05.2017, 12:44 | Message # 9
Новак
Group: Потребители
Messages: 9
Reputation: 0
Status: Offline
Еее тук ме обърка яко , как го реши Видях, че в сайта предлагате гледане на карти. Ако си правила нещо такова да ти дам точни данни, за да ми дадеш повечко информация. Стига да не ставам твърде досадна и нахална, разбира се :))
 
MorganaDate: Saturday, 27.05.2017, 19:54 | Message # 10
Понякога влиза
Group: Потребители
Messages: 56
Reputation: 0
Status: Offline
Quote Mmm0303 ()
Видях, че в сайта предлагате гледане на карти. Ако си правила нещо такова да ти дам точни данни, за да ми дадеш повечко информация.
Не ползвам нумерология и за това не ми трябват данни, за да гадая. Не обичам и да гледам просто заради самото гледане. Гадая при нужа и в твоя случай исках да видя защо магията на ходжата не действа.
Ти си скрила нещо от този мъж или си го излъгала за нещо. Не си била честна с него за нещо което е било важно за отношенията ви и това го е отблъснало. Дори и да се съберете отново той няма да ти има доверие. Друго не виждам в картите.
 
Mmm0303Date: Wednesday, 07.06.2017, 22:19 | Message # 11
Новак
Group: Потребители
Messages: 9
Reputation: 0
Status: Offline
Да, мисля че вече ми стана ясно какво може да е. В такъв случай дали можеш да хвърлиш едни карти отново за нас. Този път не за да разберем защо не помага магията, а въобще като цяло за него и мен да видим какво ще помажат картите. Неща от сорта има ли още чувства към мен, дали ще бъдем отново заедно, започнал ли е нещо с някоя друга, чувства към друг човек, такива неща. Естествено, единствено ако не ти е проблем
 
BalanarDate: Thursday, 08.06.2017, 20:43 | Message # 12
Посетител
Group: Потребители
Messages: 120
Reputation: 2
Status: Offline
Аз мога да се хвана с карти относно твоя въпрос, но той трябва да е малко по конкретен и без отговори да или не. Примерно бъдещето ми с еди кой си мъж.
Само ми кажи първите ви  имена и от къде сте, за да си насоча концентрацията.
После разбира се ще дадеш обратна връзка дали смяташ за актуално това което съм казал.
 
Mmm0303Date: Thursday, 08.06.2017, 20:55 | Message # 13
Новак
Group: Потребители
Messages: 9
Reputation: 0
Status: Offline
Пробвах да ти пиша на лично, ама нещо не стана :Д
Мартина- враца, Мартин- софия
Интересуват ме чувствата му, и бъдещето ни
 
BalanarDate: Thursday, 08.06.2017, 21:16 | Message # 14
Посетител
Group: Потребители
Messages: 120
Reputation: 2
Status: Offline
Ок, утре ще ти пиша.
 
BalanarDate: Friday, 09.06.2017, 21:54 | Message # 15
Посетител
Group: Потребители
Messages: 120
Reputation: 2
Status: Offline
Ето и отговора:
Нещата не са буквални и можеш да си ги тълкуваш по някакъв начин. Всичко важи за въпроса: каква е ситуацията между вас двамата и бъдещето ви. Дали те обича незнам и не мисля, че има кой да ти отговори на този въпрос освен него.

1. Духовно въздействие над ситуацията: В отношенията ви царува справедливост - така е трябвало да стане
2. Духовно въздействие но по-силно от карта 1. - Настъпва нещо като възраждане, промяна в положението - не бих могъл да кажа какво.
3 Духовен съвет по въпроса е да се радваш и бъдеш щастлива когато мислиш за него, говориш с него, но по един по-умерен начин - без крайности.
4. На подсъзнателно картите показват, че е имало нещо като предателство, измама, скрити врагове - доста силно се е отразило.
5. На съзнателно ниво "колелото" се е завъртяло и сте си изиграли картите, но те не са били според очакваното и положително за теб.
6. Съветът на картите как да действаш на практично ниво е - да бъдеш силна и уверена в себе си. Не показвай слабости и зависимост.
7. Най-важната карта - какво ще се случи относно въпроса ако послушаш съвета на картите и/или продължиш в същия дух. -  Общо взето ти се падна карта, която символизира съюз, брак, но може да е както в добрия аспект, така и като "робство", окови. Това, което мога да ти кажа е ако имаш намерения към човека да не се отказваш и губиш надежда, но да прегледаш/разсъждаваш относно другите 6 точки също.
 
Форум за магия » МАГИЯ И ГАДАНИЕ » МАГИЯ » Любовна магия (действащи магии за любов)
Search:

magic-school.ucoz.net © 2018 | uCoz