Monday, 21.05.2018, 18:28НАЧАЛО | РЕГИСТРАЦИЯ | ВХОД

Меню

ВХОД

Login:
Password:

ТЪРСЕНЕ

ЛУНАТА

CURRENT MOON

МУЗИКА

СТАТИСТИКА

ПОСЕТИТЕЛИ ДНЕС

Закони за отваряне към новото - Форум за магия
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: IRBIS, magic  
Форум за магия » МАГИЯ И ГАДАНИЕ » МАГИЯ » Закони за отваряне към новото
Закони за отваряне към новото
magicDate: Monday, 07.12.2015, 13:23 | Message # 1
Посетител
Group: Администратори
Messages: 149
Reputation: 0
Status: Offline
1. Закон на Циркулацията. Ако искате новото да нахлуе в живота ви, освободете се от старото. На добра воля се разделете със стереотипите си. Така освобождавате заетото от старото място и давате възможност на новото да се настани на освободеното място. 

2. Закон на Въображението. В началото трябва да видите във въображението си това, което искате да ви се случи. Трябва да избирате реални цели и да си ги повтаряте във въображението многократно, за да активирате този Закон да работи за вас.

3. Закон на Творчеството. Човек може да постигне своите реални цели, като впрегне Закона на Творчеството да работи за тяхното постигане. Използвайте своята енергия, мислене и въображение.

4. Закон за Даването и Получаването. Когато получавате, не забравяйте за околните. Направете нещо за тях. Всичко се връща. Не само направеното лошо се връща, но и направеното добро се връща. Ако правите добро на другите и споделяте даровете, които получавате с тях, то вие привличате още повече дарове в живота си.

5. Закон за Десетината. Вселената ще си вземе от вас десетина за всичко, което правите. Това е цената, която плащате, за това, че се ползвате с повече дарове, отколкото другите хора.

6. Закон за всеопрощаването. Ако вие не можете да прощавате на околните ви хора, то и на вас няма да ви се прости и няма да можете с лекота да вървите напред. Ако в душата ви има ненавист, то любовта не може да си намери място в нея. Освободете се от всякакви негативни чувства, за да отворите пред себе си път напред в ссебеусъвършенстването и развитието.


На всички желая щастие и добрини!
 
magicDate: Monday, 07.12.2015, 13:26 | Message # 2
Посетител
Group: Администратори
Messages: 149
Reputation: 0
Status: Offline
Мили хора! Прочетохте темата. Нека не гадая. Пишете беше ли ви интересна? Намерихте ли в информацията нещо полезно за себе си? Нужни ли са ви още подобни материали? Ще очаквам и вашите коментари по темата! smile

На всички желая щастие и добрини!
 
Форум за магия » МАГИЯ И ГАДАНИЕ » МАГИЯ » Закони за отваряне към новото
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

magic-school.ucoz.net © 2018 | uCoz