Monday, 21.05.2018, 18:32НАЧАЛО | РЕГИСТРАЦИЯ | ВХОД

Меню

ВХОД

Login:
Password:

ТЪРСЕНЕ

ЛУНАТА

CURRENT MOON

МУЗИКА

СТАТИСТИКА

ПОСЕТИТЕЛИ ДНЕС

Сигили - Форум за магия
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Kasandra, theshadow  
Форум за магия » МАГИЯ И ГАДАНИЕ » ХАОС МАГИЯ » Сигили
Сигили
ChronosDate: Tuesday, 23.05.2017, 17:58 | Message # 1
Понякога влиза
Group: Потребители
Messages: 84
Reputation: 0
Status: Offline
Някой опитвал ли е да работи със сигили? Как става това с изстрелването на сигила? Аз наскоро работих със сигил, но не се получи. Сигурно не правя нещо както трябва и подозирам, че изстрелването на сигила ме е провалило! Четох пак какво пише в Сигилион за изстрелването, но там е обяснено много неясно.

Без бряг е времето!
 
BalanarDate: Tuesday, 23.05.2017, 18:32 | Message # 2
Посетител
Group: Потребители
Messages: 120
Reputation: 2
Status: Offline
Ако имаш някакви конкретни въпроси, мога да се опитам да ти отговоря.
Вариантите за изстрелване са много и ограничение няма.
 
ChronosDate: Wednesday, 24.05.2017, 17:46 | Message # 3
Понякога влиза
Group: Потребители
Messages: 84
Reputation: 0
Status: Offline
Ще питам, но май първо да обясня какво правих, за да не гадаеш. Набелязах си какво искам чрез сигила и не се получи. Ето какво правих. Четох, че има 4 начина, по които се правят сигили. Може да са дума, картина, жест или звук. Сигурно може и да се комбинират, не знам. Аз избрах да използвам картина. Оставих се да почувствам кога сигилът е готов за изстрелване. Не се наложи да чакам дълго. Нямаше и час и почувствах, че му е дошло времето. Използвах гнозис като състояние за изстрелването. Като достигнах до състоянието на гнозис, визуализирах сигила и го изстрелях в пространството. После изгорих сигила и се постарах да го забравя. 

Мисля, че обърках изстрелването. Може би не трябваше да чакам, а веднага да изстрелям. Може ли това, че чаках, да е причина да се провали действието на сигила? Все пак през времето на чакането аз мислех за сигила и май че това е объркало всичко! Твоето мнение какво е?


Без бряг е времето!
 
BalanarDate: Wednesday, 24.05.2017, 18:37 | Message # 4
Посетител
Group: Потребители
Messages: 120
Reputation: 2
Status: Offline
Според мен -
Твърде много пъти повтори че си се провалил - защо си толкова сигурен?
По прочита на това което си казал - не виждам да си сбъркал някъде, освен в това че си мислил после за сигила. 
При изстрелването напълно трябва да забравиш за желанието си, а най-добре дори е да изстрелваш и да не знаеш какво точно изстрелваш.
Самото изстрелване е - да вмъкнеш този символ. звук, картина дълбоко в подсъзнанието си, което после да реализира и да работи в тази посока.
Разбира се човек трябва да си пожелава постижими цели.
Друг фактор е времето - добре е да отбелязваш в сигила периода, за който желаеш промяната, защото в противен случай може да се прояви на по-късен етап. Също така резултати никой не е казал, че са точно същите които си ги пожелал. Аз лично предпочита "по-общи неща" - като "качества" на характера и нещо което да ме побутне така да се каже (не да свърши цялата работа).
Също не мисля за правилно, че докато си чакал да навлезеш в гнозис си мислил за сигила. По-скоро обратното трябва да се направи. Друга практика, Транс и тогава изстрелването и прогонване.

А какви методи за гнозис използваш? Това - за моя информация, не за сигила  smile
 
ChronosDate: Thursday, 25.05.2017, 08:10 | Message # 5
Понякога влиза
Group: Потребители
Messages: 84
Reputation: 0
Status: Offline
Четох, че гнозис е гръцки термин, обозначаващ "непосредствено познание" или "непосредствен опит от божеството". В книгата на Питър Карол пише, че гнозисът се получава, като се постигнат пределни състояния. Може да се реализира в 2 модула.

Единият е, когато се постигне такова пренатоварване на сетивата, че да се постигне разширение на физическите, менталните и емоционалните граници до точка на разрив, но така, че да не се загуби контрол над себе си в действителност. Постига се с ритуали, разни пози на тялото, барабани, танц, молитва, крайни състояния на гняв, страх и други.

Другият модул е обратното. Там е прекаленото спокойствие. Постига се с дълбока медитация, която да докара почти до отказ от каквито и да било желания да се действа. 

Така се блокира съзнателния ум и магическото намерение при правене на магия може да бъде запратено в Абсолюта, към квантовия поток на Вселената или към подсъзнанието, ако се работи със сигили.


Без бряг е времето!
 
ChronosDate: Thursday, 25.05.2017, 08:21 | Message # 6
Понякога влиза
Group: Потребители
Messages: 84
Reputation: 0
Status: Offline
Balanar, за сигилите четох, че се правят или за някакъв период, който се задава предварително, или са за контретен резултат. Моят сигил беше от вида за конкретен резултат, затова знам, че не се е получило. По-натам ще опитам пак, като се съобразя с написаното от теб! Благодаря ти за съдействието!

Без бряг е времето!
 
Форум за магия » МАГИЯ И ГАДАНИЕ » ХАОС МАГИЯ » Сигили
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

magic-school.ucoz.net © 2018 | uCoz