Tuesday, 20.03.2018, 10:08НАЧАЛО | РЕГИСТРАЦИЯ | ВХОД

Меню

ВХОД

Login:
Password:

ТЪРСЕНЕ

ЛУНАТА

CURRENT MOON

МУЗИКА

СТАТИСТИКА

Гледане на Таро - Page 3 - Форум за магия
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 3 of 6«123456»
Forum moderator: IRBIS, Kasandra, magic 
Форум за магия » БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ » ГЛЕДАНЕ НА ТАРО, РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИИ » Гледане на Таро (гадаене на таро)
Гледане на Таро
lesliDate: Saturday, 11.02.2017, 14:20 | Message # 31
Новак
Group: Потребители
Messages: 3
Reputation: 0
Status: Offline
Благадаря Ви много Magic всичко което казахте е вярно много неща преживяхме неща които не сме предполагали че съществуват видимите неща ги оправихме но явно има и още които не можем да резберем всичко се срива около нас стигаме до целта и всичко става на пепел с всеки изминал ден става по лошо интересува ни каква е причината.
 
KasandraDate: Saturday, 11.02.2017, 20:07 | Message # 32
Посетител
Group: Модератори
Messages: 126
Reputation: 0
Status: Offline
Quote lesli ()
видимите неща ги оправихме но явно има и още които не можем да резберем всичко се срива около нас стигаме до целта и всичко става на пепел с всеки изминал ден става по лошо интересува ни каква е причината.
Невидимите са човешката завист и злоба. За да се избавите от тях прочети Киприяновата молитва когато си в дома си.
 
magicDate: Sunday, 12.02.2017, 09:38 | Message # 33
Посетител
Group: Администратори
Messages: 135
Reputation: 0
Status: Offline
lesli, както и колегите, така и аз, не откривам магическа намеса. Има обаче насъбрана страшно много злоба и завист и те са се натрупвали. Това е обърнало в негатив, който задължително трябва да изчистите, понеже е много вреден.

Киприяновата молитва е един от вариантите. Не зная дали сте запознати с нея, затова ще ви дам необходимата информация.

Киприяновата молитва е най-силна, когато се чете лично, тъй като Бог няма нужда от посредници, които да говорят с Него от името на някой друг. Това го пише в Библията.

Като се чете Киприянова молитва лично и енерго информационното поле се концентрира върху този, който я чете и действа в негова полза.

Киприяновата молитва изисква определена подготовка. Нужно е да се направи пита и да се вземат църковни свещи. Вземат се толкова църковни свещи, колкото е броят на стаите в жилището плюс още една за самия молещ се. Някои препоръчват и постене няколко дена преди това, но Бог не се интересува кой колко и какво е ял преди да чете тази молитва, а се интересува да му е чисто в сърцето, така че може и без постене.

Текстът на Киприяновата молитва го има качен в интернет. Можете да си го разпечатате или да си го препишете на хартия, според както предпочетете. Четенето на Киприянова молитва е само в Четвъртък и продължава 30 - 40 минути. Прави се преди изгрев слънце. Човекът, който чете молитвата, се обръща към входната врата или застава до нея. Молитвата трябва да се чете бавно и с вяра и да се препрочита и така около 30-40 минути. Не е задължително, но може да поръсиш входната врата със светена вода. След това във всяка стая се пали по една църковна свещ и се оставя по парченце хляб от питата. Пали се първо свещта на молещия се и после с тази свещ се палят свещите в останалите стаи. Така те се освещават и се изгонва негатива.

Каквото е останало от питата може да се изяде, но само след изгрев слънце.

Като се приключи, жилището се проветрява, за да се изчисти остатъкът от негатива. Взема се и душ. Водата отмива какъвто негатив е останал по тялото и има мощно енергоинформационно почистващо действие.


На всички желая щастие и добрини!
 
MimozyDate: Monday, 03.07.2017, 22:44 | Message # 34
Новак
Group: Потребители
Messages: 8
Reputation: 0
Status: Offline
Здравейте,казвам се Марияна,от Варна съм и искам да ви попитам нещо....Имам приятел от година и половина но нещата с него невървят. Искам да знам дали скоро ще намеря някого с когото да ми потръгне и какво да очаквам за напред? Благодаря предварително
 
KasandraDate: Tuesday, 04.07.2017, 03:58 | Message # 35
Посетител
Group: Модератори
Messages: 126
Reputation: 0
Status: Offline
Марияна, ти си привлекателна за другият пол и имаш много ухажори. Когато обаче завържеш връзка с някой се държиш обсебващо, не правиш компромиси и изискваш още и още, затова нещата не вървят.
Моят съвет е преди да завържеш друга връзка, прекъсни старата и поработи над себе си иначе ще се повтаря все един и същ сценарий във всяка следваща връзка.
 
MimozyDate: Tuesday, 04.07.2017, 23:46 | Message # 36
Новак
Group: Потребители
Messages: 8
Reputation: 0
Status: Offline
Благодаря за директния отговор.
 
MimozyDate: Tuesday, 04.07.2017, 23:51 | Message # 37
Новак
Group: Потребители
Messages: 8
Reputation: 0
Status: Offline
Искам и да попитам още нещо,за един конкретен мъж. Казва се Делян о Варна и е на 30. От скоро започнахме да бъдем близки но само като приятели. Искам да разбера дали евентуално имам някакъв шанс с него, естествено като вземем напредвид,промяната в държанието ми във връзка.
 
KasandraDate: Wednesday, 05.07.2017, 04:47 | Message # 38
Посетител
Group: Модератори
Messages: 126
Reputation: 0
Status: Offline
Той не е ли обвързан? На картите и двамата излизате обвързани във връзки.
 
MimozyDate: Wednesday, 05.07.2017, 15:52 | Message # 39
Новак
Group: Потребители
Messages: 8
Reputation: 0
Status: Offline
Да,обвързан е. И тук идва следващия ми въпрос. Знам че всичко трябва да се случва от самосебе си но настина много харесвам това момче и трябва ми нещо някаква магия или заклинание незнам точно но всъщност аз съм идеалният партньор за него и въпроса е там че не е толкова лесно да седнем и да го изговорим.моля ви дайте ми съвет,помогнете ми
 
KasandraDate: Sunday, 09.07.2017, 06:34 | Message # 40
Посетител
Group: Модератори
Messages: 126
Reputation: 0
Status: Offline
Mimozy, извинявай, че отговарям със закъснение, но бях няколко дена в планината да разтоваря и нямах карти в себе си.
Това момче те харесва като приятелка с която може да споделя, но не смята да си разваля връзката и да къса с приятелката си. Ако завържете връзка тя ще е кратка и мъчителна и за двамата.
Моят съвет е да си запазиш приятелството с него без да стигате до интимност. А след като си нещастна със настоящият си партньор се разделете и си дай време да преживееш раздялата и да бъдеш сама. Един вид не се впускай от една връзка в друга. Научи се да живееш сама без партньор, да си си самодостатъчна. И едва след това като си намериш партньор той ще вижда, че ти е хубаво с него, но спокойно можеш и без него wink  и точно това ще го кара да е с теб и да гледа да не те загуби.
Мъжете не харесват жени които ги обсебват и зависят от тях.
 
ProkalnatataDate: Wednesday, 12.07.2017, 10:13 | Message # 41
Новак
Group: Потребители
Messages: 7
Reputation: 0
Status: Offline
Здравейте казвам се Дарина на 34 год.. Ще намеря ли човек, който да обича мен и децата ми като негови? Бащата на децата ми ще успее ли да ми ги отнеме като поотраснат? На предстоящото ни съдебно дело той пак ли ще плати на свидетели да лъжат? Кога ще спре тормозът към мен? Ще остане ли със сегашната си приятелка?
 
MimozyDate: Monday, 17.07.2017, 00:50 | Message # 42
Новак
Group: Потребители
Messages: 8
Reputation: 0
Status: Offline
здравейте отново, съана така че, бившия ми приятел излезе от затвора неочаквано и то преди броени дни. преди да влезе и изобщо преди 2 години аз все още бях много влюбена. въпросът ми е дали сега след тази съвсем неочаквана изненада ,той мисли за мен ,дали съм му тръпка или изобщо дали има някакви отношения по спецциално към мен. Даниел 26год. Варна
 
Цеци_ВихронравDate: Monday, 17.07.2017, 05:00 | Message # 43
Посетител
Group: Потребители
Messages: 128
Reputation: 1
Status: Offline
Mimozy, ти си уникум... Касандра ти казва като прекратиш една връзка да не бързаш да завързваш друга, а ти... Ти още не си скъсала с единия и вече се чудиш от кои двама да избереш... И вторият затворник?! Имаш ли гаранция, че пак няма да престъпи закона? Или всеки път като влезе в затвора ще го сменяш с друг и като излезе ще се връщаш при него?
Извинявай, че съм груба, не съм пуритан и не съм моралист, но... Но както и да те чета ти не искаш връзка, а разнообразие. В такъв случай изкарай по една авантюра и с тримата, а после и с всеки който ти харесва и едва като се наситиш и узрееш за връзка започни да си търсиш сериозен приятел. Така както постъпваш сега, докато си с един да се чудиш кой да е следващият нараняваш мъжете с които си, защото приятелят ти едва ли знае, че мислиш да скъсате... Няма лошо да бъдеш с различни мъже докато намериш правилния, но до тогава поне им казвай, че не търсиш обвързване, за да не ги нараняваш и да се чувстват после излъгани...


Внимавай какво си пожелаваш... Може да реша да ти го дам!
 
MimozyDate: Monday, 17.07.2017, 05:49 | Message # 44
Новак
Group: Потребители
Messages: 8
Reputation: 0
Status: Offline
ами вие най-добре бихте знаели,че съм прекратила,поне така мисля. не излиза ли на картите,авантюри по-скоро не. интересуват ме конкретни неща от преди,защото някои от тях нямат логично обяснение. извинявам се ако съм била груба,но понякога пропускам да напиша тук какво реално се се е случило в живота ми. моля без коментари от заядлив тип. благодаря
 
Цеци_ВихронравDate: Monday, 17.07.2017, 07:43 | Message # 45
Посетител
Group: Потребители
Messages: 128
Reputation: 1
Status: Offline
Мило момиче, ни най-малко не се заяждам, просто се опитвам да ти помогна. Не съм ти гледала на карти, за да зная, че си скъсала с приятеля си, ти пишеш само, че нещата не вървят. Относно този който е излязъл от затвора... Колко да те е обичал щом е допуснал да наруши закона и да го приберат? И как да разчиташ на такъв човек?
Снощи имах на гости куп младежи по на 20-25 и си говорихме на тема "Любов"... Ами и момчетата и момичетата като мине влюбването и първоначалната тръпка и решават, че любовта е свършила... Любовта обаче не е само в тръпката и желанието, тя е в грижата за другия, в отговорността към връзката и съвместното съжителство, в доверието и т.н.  Любовта се гради с идеята да е за цял живот...
Когато избираш партньор трябва да мислиш не само за близкото, но и за далечното бъдеще. Помисли този човек ще поеме ли отговорност да се грижи не само за теб, но и за дете. Помисли и дали искаш и след 30-50 години да си отново с него. Т.е. след много години ще имате ли за какво да разговаряте? Ако нямате общи интереси - едва ли...
Затова ти казах да не избързваш със сериозните връзки. Натрупай опит, опознай себе си и за себе си разбери какво търсиш в един мъж и какво си готова да дадеш, а след това и партньора който желаеш ще се появи.
Успех!


Внимавай какво си пожелаваш... Може да реша да ти го дам!
 
Форум за магия » БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ » ГЛЕДАНЕ НА ТАРО, РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИИ » Гледане на Таро (гадаене на таро)
Page 3 of 6«123456»
Search:

magic-school.ucoz.net © 2018 | uCoz